Hvor å kvitte seg med maur med persille

September 18

Hvor å kvitte seg med maur med persille

Hvis din hage eller plen blir overløpt med maur, er du sannsynligvis ute etter en måte å kvitte seg med de pesky critters. Selv om maur er nyttig for fjerne noen insekter og kontrollere sopp, kan også tygge på din vegetasjon og gjøre hagearbeid ubehagelig. Mange gartnere se etter alternative behandlinger for maur, spesielt der det dyrkes grønnsaker, som de er bekymret for virkningene av kjemikaliene i plantevernmidler. En naturlig alternativ er å bruke persille.

Instruksjoner

•Velg et område nær maur der du kan plante persille. Persille er nyttig i å kontrollere maur fordi det tiltrekker fordelaktige insekter, som lacewings og sveve fluer, som spiser bladlus. Maur finnes ofte i områder der bladlus finnes fordi de er tiltrukket av og spise en søt, honeydew stoff bladlus opprette. Når fordelaktig bugs kontrollere bladlus problemet, er maur trolig flytte på en annen plante siden produksjon av søt stoffet har stoppet. Persille skal sitte i et solrikt sted som er blandet med andre planter. Persille ofte sprer seg; Derfor Finn et sted der den kan vokse eller plante den i beholdere og sette pottene rundt de rammede områdene.

•Dig et hull i skitt som handler om to ganger størrelsen av urts rot ballen å plante persille. Forsiktig satt røtter i hullet og dekke dem med jord. Følg de samme instruksjonene hvis du bruker en beholder; imidlertid velge en pott som inneholder drenering hull i bunnen.

•Fyll vann over anlegget røtter og om en fot ut rundt anlegget til jord stopper absorbere væsken. Vann urt når dens jorden er tørr og gjødsle planter dobbelt i vekstsesongen med en 5-10-5 formulering. Bland gjødsel med vann eller dryss pellets på jord, avhengig av hvilken type du bruker. Se på etiketten instruksjonene for hvor mye du bruker.

•Skjære persille som du vil bruke. men la minst halvparten av bladene på. Hvis ikke, de fordelaktige insektene kan stoppe kommer til hagen din og det blir overkjørt med maur igjen.

Tips og advarsler

  • Plassere klissete feller på Haven jord er også nyttig i å eliminere maur. Klissete feller finnes vanligvis på maskinvare eller hjem og hage sentre.