Hvor å kvitte seg med maur i bad med borsyre

April 23

Hvor å kvitte seg med maur i bad med borsyre

Maur er skadedyr som ofte hjemsøke hus i sommerhalvåret. Søtsaker og stivelse-baserte matvarer tiltrekke ofte dem slik du ofte finne dem i kjøkken, selv om noen ganger de vil bevege å bad fuktig, fuktig klima. Den beste måten å håndtere maur forhindrer dem fra innstigning din hjem i første omgang ved opprydding, ikke utelate mat og bor ryddig. Men det er en måte å håndtere dem når de begynner. Du trenger ikke å ansette en exterminator å kvitte seg med maur problemet. I stedet kan du drepe dem med borsyre. Mennesker kan bare tåler borsyre i små mengder og maur er gift.

Instruksjoner

•Fyll 1/2 kopp tabellen sukker og 1/2 kopp borsyre sammen i en krukke. Legge til 3/4 kopp vann. Sett lokket på glasset og riste den kraftig til ingrediensene blir godt kombineres.

•Åpne glasset og dypp en gammel pensel i blandingen. Maling alle områder på badet hvor du har sett maur.

•Coat områder av på badet hvor du ikke har sett maur, men som er vanlig steder for maur å være i et bad, som langs molding, bak toalettet eller i hjørnene i badekaret.

•La stoffet på badet i 24 timer. Hvis mulig, prøv å ikke bruke badet i det hele tatt; bare la døren stengt og lysene. Gi maurene tid å ta stoffet tilbake til reiret og dele den med andre maur. Dermed drepe alle maur i kolonien.

•Mix kaldtvann og blekemiddel i like deler i en sprayflaske. Spray badet ned grundig, tørke bort alle spor av den sukkerholdig borsyre med papirhåndklær.

Tips og advarsler

  • Hvis du legger mye borsyre, vil det drepe maurene før de har tid til å ta blandingen tilbake til reiret og dele den med andre.