Hvor å kvitte seg med matlaging kjøtt lukter

October 7

Hvor å kvitte seg med matlaging kjøtt lukter

Tenk på en kalkun matlaging på Thanksgiving og hvor hyggelig lukten var som det gjennomsyret huset. Matlaging kjøtt vanligvis lukter godt mens det er mat. Etter maten blir servert, men lukt som dveler ikke så hyggelig. Hvis matlaging kjøtt lukten er fortsatt i ditt hjem etter et måltid, innlemme flere metoder for å befri hjemmet av sine lukt.

Instruksjoner

•Ventilate matlaging området. Åpne vinduer og utenfor dørene. Slå på din avtrekksvifte, eller bruke vinduet fan som blåser luften ute. Merk at hvis rom ble stengt under matlagingen, som soverom, ikke åpne dørene. Ellers kan lukt påvirke områder også.

•Rengjør fett på og rundt ovnen din. Fett fra matlaging kjøttet kan være kilden til dvelende lukten. Bruk et kjøkken renere etiketter kutt fett og bruker en svamp med en grov side for å rengjøre. Konsentrere seg om brennere, tilbake sprut eller veggen over ovnen, og på komfyrens avtrekksvifte. Hvis du har en mikrobølgeovn eller hyllen komfyren, være undersiden ganske fet også.

•Boil en pott fylt med 1 kopp hvit eddik og 1 kopp vann. La det småkoke i en time eller mer å kvitte seg med kokt kjøtt luktene.

•Plasser liten retter av vanilje, eddik og natron i hele hjemmet hvor kokt kjøtt luktene er dvelende. Disse elementene absorbere matlaging lukter, herunder kjøtt, og vil hjelpe bli kvitt lukten.