Hvor å kvitte seg med kloakk lukten i skiver

September 25

Hvor å kvitte seg med kloakk lukten i skiver

Vaskemaskinen din renser klesvasken din, og derfor lo, skitt, vaskemiddel buildup og andre smuss kan samle i maskinen over tid. Dette kan føre til en ubehagelig kloakk-lignende lukt i vaskemaskinen. Når denne lukt skjemaer, kan det overføre til tøyet. Rengjør vaskemaskinen din om en gang i måneden-- eller når du begynner å merke kloakk lukt-å holde maskinen og tøyet lukter frisk.

Instruksjoner

•Still din vask maskinen å rydde eller rense syklus hvis den har en. Hvis ikke, setter den til heavy-duty syklus og varmt vann temperatur.

•Legg 1 kopp hvit eddik, ½ kopp klor eller ½ kopp oppvaskmaskin vaskemiddel til maskinen. Hvis du har en topp-lasting skive, legge til rengjøringsmiddel direkte til vannet. Hvis du har en front-loading maskin, satt til rengjøringsmiddel i Klesvask vaskemiddel dispenser. La vaskemaskinen kjøre gjennom en hele syklusen.

•Tørk ut på innsiden av vaskemaskinen med en tørr klut når syklusen er fullført. Utslette gummitetningen rundt døren med en fille og Leather cleaner hvis du har en front-loading vaskemaskin.

Tips og advarsler

  • I tillegg til månedlig renhold, kan du forhindre kloakk lukt i vaskemaskinen din ved å fjerne klær straks etter vaskesyklusen og forlater lokk eller døren åpen når maskinen ikke er i bruk.
  • Aldri blanding rengjøringsmidler sammen som dette kan skape giftig røyk.