Hvor å kvitte seg med katten urin

August 23

Hvor å kvitte seg med katten urin

Cat urin er ganske muligens en av de vanskeligste luktene å bli kvitt. Som katter drikker betydelig mindre vann enn andre vanlige kjæledyr som hunder, er deres urinen mer konsentrert og derfor mer offensive til nesen. Start ved å slå av lysene i hjemmet, tegning gardinene og bruke en svart lys for å finne noen urin flekker. Skissere området med vaskbare kritt før slår lysene på og rengjøre området basert på overflaten (polstrede vs solid).

Instruksjoner

Polstrede overflater

•Pat området med papirhåndklær, fjerne så mye fuktighet som mulig hvis flekken er fersk. Bruke flere lag av håndklær på stedet, stå på det i 30 sekunder til ett minutt og deretter holde gjenta denne prosessen til håndklær kommer opp tørt.

•Rinse området grundig med rent vann, helle den sakte på teppet med en mugge eller sprøyting ned med en vannflaske. Vakuum overflødig væske opp med våte-tørre vakuum. Gjenta denne prosessen to til tre ganger, eller til vannet i vakuum er klart.

•Spray området ned med et stoff lukt neutralizer. I mange tilfeller sprinkling bakepulver over området og la den sitte i flere timer før støvsuging det opp kan fjerne det meste av noen langvarig lukt bare så effektivt, om ikke mer. Du kan sprøyte området ned med en duftende etterpå hvis du ønsker.

•Apply en teppe flekkfjerner om nødvendig. Bare gjøre dette når du er sikker på at trekket er helt ren noen urin. Bruke renere urin kan føre lukt å bli fanget i teppet, og du må rense området med rent vann over igjen før en nøytralisere eller en annen flekkfjerner.

•Unngå å bruke alle typer varme på flekken, inkludert en damp renere. Varme settes flekken samt lukt, gjør det nesten umulig å fjerne.

•Fjern eller erstatte varen. I noen tilfeller, spesielt med eldre flekker, vil det være nesten umulig å fjerne cat urin helt. Sofa puter, kan du vanligvis kjøpe en erstatning fra produsenten. Hvis flekken på teppet, kan du måtte trekke teppet opp og erstatte puten under eller erstatte teppet helt. I noen tilfeller, avhengig av flekken, kanskje du kunne patch akkurat området av fjerne stykket med verktøyet kniv, og deretter bruke et skrap stykke matchende teppe og følge det underlaget med lim. Bare sørg for å erstatte den gulvteppet puten også.

Solide flater

•Fjern urinen med papirhåndklær til området er helt tørt.

•Rengjør området med en overflate-safe renere, fortrinnsvis en enzym-baserte pet odor fjerne. Teste renere i et iøynefallende område før du bruker det hvis du er usikker på hva det vil gjøre til mål på gulvet eller veggen.

•Refinish området om nødvendig. Med eldre flekker må du kanskje fjerne mål og bruke en ny strøk. For gips, kan du vanligvis male over området med en lukt-nøytralisere maling (tilgjengelig fra de fleste store merker). Hvis du har tregulv, må du kanskje å lett sand det øverste laget, kjent som screening, og bruk deretter et lag med polyuretan. Dette er ikke så involvert som standard tre gulvet refinishing, som innebærer stripping veden ned sin nakne bein. Hvis gulv i anstendig stand, er det usannsynlig urin gjennomvåt gjennom det øverste laget av finish.

Tips og advarsler

  • Dårlig oppførsel er noen ganger forårsaket av syke katter, så hvis du mistenker at katten din er syk det bør tas til veterinæren umiddelbart.
  • I noen tilfeller når urin har helt gjennomvåt over lang tid kan du ende opp å erstatte teppet.
  • Peroxide løsningen bør først testes for å sikre at det ikke vil misfarges teppet.