Hvor å kvitte seg med katten urin fra gulvteppet

April 2

Hvor å kvitte seg med katten urin fra gulvteppet

Cat urin på teppet er et urovekkende syn. Ikke bare vil cat urin forlate en plass på teppet hvis venstre ubehandlet, sterk lukt av urin vil gjennomsyre hele rommet. Ammoniakk i cat urin gir det en tydelig lukt som vil hvile hvis ikke renset umiddelbart. Det er viktig å rengjøre katten urin fra gulvteppet nøye så urinen ikke sprer seg videre. Du kan bruke felles husholdning produkter fjerne katten urin flekker og lukt fra teppet.

Instruksjoner

•Soak opp tårnet urin fra gulvteppet. Bruk gamle filler og fast blot urin stedet. Arbeide fra utsiden av urin dammen mot midten hindre urin i å spre.

•Fyll en tom sprayflaske med like deler avkjøle vann og hvit eddik. Mette urin flekk med denne vann og eddik blandingen.

•Blot flekken igjen med gamle filler å suge opp noen av fuktighet fra blandingen. La gjenværende løsningen sitte på teppet før det har nesten tørket. Dette kan ta flere minutter til mer enn en time avhengig av urin flekken.

•Sprinkle en liberal beløpet av natron til urin-farget gulvteppet. Så, blande 1/4 kopp hydrogenperoksid og 1 ss av dish såpe i en kopp. Yr blandingen over bakepulver.

•Bruk en gammel tannbørste fungerer natron og peroxide blanding i teppet. La blandingen tørke helt til et pulver på teppet, så tomrom opp pulveret.

Tips og advarsler

  • Alltid teste rengjøring produkter du bruker på en liten flekk på teppet før du bruker det til et mer merkbar å sikre at det ikke skade teppet.