Hvor å kvitte seg med katten tisse lukt fra tregulv

May 3

Hvor å kvitte seg med katten tisse lukt fra tregulv

Katten tisse lukten er sterk og vanskelig å bli kvitt. Hvis du er kjøpedyktig rydde opp tisse så snart ulykken skjer, det er ikke vanskelig å ta vare på rotet, men det er vanligvis en langvarig lukt. Dersom en ulykke skjer og går ubemerket, vil det være vanskelig å finne og enda tøffere å eliminere. Den beste planen er å takle stedene som de oppstår. Men hvis det ikke er mulig, er det måter å kvitte seg med katten tisse lukt fra tregulv som er sikre og effektive.

Instruksjoner

•Blot noen merkbar urin opp med papirhåndklær. Hvis din tregulv har en finish på dem, handle raskt for å absorbere urinen.

•Fyll hydrogenperoksid på ren papirhåndklær og sted over det berørte området. Tillate papirhåndklær for å sitte på flekken over natten. I morgen, Fjern papirhåndklær og rense området med oppvaskmiddel og varmt vann og tørk med papirhåndkle tørr. Dette vil fjerne flekken som de fleste av tisse lukten. Du må gjenta dette trinnet to til tre ganger før stedet er helt borte.

•Spray en enzymatisk renere på stedet. Dette bør fullt fjerne lukten av katten pee. Før stedet med enzymatisk rengjøringsmiddel, teste farge-hurtighet i et lite synlig område.

Tips og advarsler

  • Katter er tiltrukket av lukten tisse og kan komme tilbake til samme sted å urinere. plass en skittentøyskurv opp ned over området for å dekke det under behandling. Dette vil hindre katten fra tilbake ennå la luftstrøm.
  • Uferdige tregulv er porøs og absorberer katten tisse lukten raskt. Du må kanskje sand området og sette et lag med avslutning på gulvet å bli kvitt lukten.