Hvor å kvitte seg med katten Pee lukter i hjem

August 27

Hvor å kvitte seg med katten Pee lukter i hjem

Som de fleste katten eiere vet, henger lukten av katten pee. Dette er delvis fordi feline urin inneholder urea, en ammoniakk sammensatte som ofte skarp. De viktigste årsaken til lukt er imidlertid ofte skyldes det faktum at mange ganger cat urin ikke er så merkbar på først som annet pets' dårlig råd potty bryter. I utgangspunktet med kattene har lukt tid til å modnes. Uansett, er det en enkel og rimelig måte å bli kvitt lukten.

Instruksjoner

•Hold søppel boksen rene. Ikke bare er dette mest åpenbare stedet å se, men det også er knyttet til hvorvidt din katten vil være fristet til å avlaste seg andre steder i huset. Hvis boksen er skitne og dårlig vedlikeholdt, kan han nekter å bruke den selv om han er utdannet. Også når rengjøring boksen, er det viktig å være grundig; unngå bare scooping klumper og kaller det gode. Dumpe ut søppel og hell i friske ting hver gang du rengjør den.

•Catch ulykken så snart som mulig. Mens det er urimelig å tilbringe all tid utvasking hver kvadrat tomme av tepper og møbler, vil det hjelpe for å holde et øye for noe utenom vanlige. Mye av pungency lukt tilskrives det faktum at urinen tørker opp uten at eieren noensinne innser at hennes katt ikke bruke søppel boksen.

•Blot stedet, men ikke gni, som du ønsker å absorbere fuktighet uten ytterligere innlemme det i teppet. Bruk en tørr klut eller solid håndkle. Kort sagt, behandle den som om den var rødvin på hvit løperen. Bruke en kommersiell enzym pet urin renere eller spare penger og lage din egen, bruke 1 QT av varmt vann og 1/2 kopp hvit eddik. Etter blotting, dryss renere på flekken og plassere en ny tørr håndkle over det, med en bok eller noe tung tynge det ned. Sjekk tilbake i noen timer.

•Start til andre husholdningsprodukter hvis lukten viser seg for å være spesielt sta. Natron arbeider den samme magiske på katten tisse lukt som i kjøleskapet mat lukt. Skvette litt på stedet etter at du har fuktet den med vann, og gni den og la air-dry. Peroxide kan være effektive når litt på skitnet området. Etter det tørker, bruke varmt vann og tørr med et håndkle. Legge til et par dråper munnvann enten hvis lukt henger.