Hvor å kvitte seg med kaldt vann Sandwich effekten på Beredere

September 14

Hvor å kvitte seg med kaldt vann Sandwich effekten på Beredere

Kaldt vann sandwich effekten refererer til tankless gass vann varmeovner. Når et varmt vann trykk er slått, kommer kaldt vann ut først mens varmeapparatet er varme opp varmtvann og passerer det gjennom. Det kalde vannet etter hvert vil slå varme etter noen minutter. Men når kranen er slått av, så også er varmt vann. Når aktivert igjen, vannet blir kaldt til varmtvann er kommer. Dette er fordi varmtvannsberederen slås av umiddelbart når kranen er stengt og fordi det er ingen tank lagre vann, varmt vann er ikke lett tilgjengelig. Det finnes måter å forhindre kaldt vann sandwich effekten.

Instruksjoner

Sette inn en tankless varmtvannsberederen som ikke slås av når kranen er stengt. Noen produsenter, for eksempel Rinnai, har utviklet tankless vann varmeovner holde på varmtvannsforsyning for en ekstra 60 sekunder. Selv om kaldt vann fortsatt kommer når tanken åpnes, blir det litt når den er stengt, i tilfelle det er slått på igjen umiddelbart etter.

•Hold kranen på å sikre det er en jevn strøm av vann. Dette er et ideelt valg for aktiviteter som vaske oppvasken, har en dusj eller kjøre en bad, der forlate varmt vann trykk aktivert fører til kontinuerlig strøm av varmt vann.

•Hold tankless varmtvannsberederen og inntak vann filter ren og fri for rusk. Noen vannforsyninger inneholder store mengder jern, som kan påvirke vanntrykket og forårsake varmtvann til midlertidig kuttet ut. Du kan også fjerne showerhead og inventar og rense dem.

•Bytt til showerhead og kamper med de som gir mer press. Tankless varmtvannsberederen behov for å opprettholde trykket for å holde det varmt vann strømmer. Noen produsenter krever 0,6 gallons per minutt for at varmt vann å fortsette som strømmer.