Hvor å kvitte seg med kaffe flekker

January 18

Flekker forårsaket av kaffe er blant de vanligste. En kaffe stain kan skje i et rush å forlate for en morning pendler eller når noen årsaker utslipp ved uhell nudging en tabell eller et krus. Det er noen enkle måter å fjerne kaffe flekker. Husk, det er alltid enklest å fjerne en kaffe stain før det har avgjort.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes objektet eller klærne i kaldt vann hvis kaffen var nettopp sølte. Dette bør ta vare på flekken. DAB flekken med en våt tørkepapir. Ikke gni kaffe, som dette vil spre flekken, forverre problemet.

•Apply eddik til flekken. Eddik er en stor naturlig flekkfjerner, og kan være effektive når flekken har avgjort. Avhengig av hvor dårlig flekken er, bruke eddik full-styrke og fortynn den med vann. Du kan bruke eddik flekken med et papirhåndkle eller suge objektet i eddik og skyll med kaldt vann.

•Apply bakervarer brus til farget og forsiktig gni den inn i objektet. Natron er en annen stor husholdning rensemiddel som raskt kan fjerne kaffe flekker. La bakepulver bosette seg et øyeblikk og så rense den med kaldt vann. Dette bør ta vare på flekken.

•Purchase en flekkfjerning produktet fra en dagligvarebutikk eller husholdning produkter butikk. Hvis metodene ovenfor ikke, kan et kjemisk flekkfjerning produkt gjøre utslaget. Følg instruksjonene på baksiden av produktet. Med noe hell fjernes flekken.