Hvor å kvitte seg med japanske biller i hjemmet

March 9

Hvor å kvitte seg med japanske biller i hjemmet

Japansk biller har mange naturlige rovdyr i Japan, men bare noen få finnes i USA. Destruktive biller vil ikke bare ødelegge planter i hagen din, men de kan komme inn i ditt hjem og fest på matrester og potteplanter. Biller har en grønn kropp med kobber vinger og en gul-brun hodet, noe som gjør dem skiller seg ut fra andre insekter. Når du oppdager biller i hjemmet ditt, må du fjerne dem umiddelbart for å hindre et angrep.

Instruksjoner

•Kombiner oppvaskmiddel med varmt vann i en bøtte. Bruke hagehansker og plukke opp hver japanske bille. Plass biller i bøtte å drukne dem. Kast biller av flushing dem ned på toalettet eller helle løsningen utendørs i et område fra hjemmet.

•Mix 4 tablespooons hvitløk olje, 1 ts av parabolen såpe, 2 ss cayennepepper og 1 ts vegetabilsk olje i en sprayflaske. Riste flasken for å mikse ingrediensene. Spray løsningen på biller og i områder der de bor i hjemmet.

•Spray en kommersielle plantevernmidler i hjemmet for å drepe biller. Fokus på sprekker, kravlesøket spaces og infested områder. Alltid lese instruksjonene på plantevernmidler før du bruker det fordi de fleste plantevernmidler er skadelig for mennesker og dyr.

•Plasser feromon feller i hjemmet fra houseplants. Plassere dem ved siden av av potteplanter kan tiltrekke flere biller. Du kan kjøpe feromon feller på din lokale hage forsyning butikken; Følg instruksjonene nøye.

•Seal sprekker og sprekker i ditt hjem. Plasser weatherstripping rundt vinduer, patch hull og reparer sprekker på utsiden av hjemmet ditt. Biller kan gjennomgå disse områdene og trives i ditt hjem.

•Fjern alle mat kilder for å frata biller av mat. Lagre mat i lufttette beholdere og rengjør løs mat smuler.

Tips og advarsler

  • Flytte houseplants utendørs hvis de er infisert med biller. Behandle houseplants utendørs til du fjerner skadedyr helt for å holde dem ut av hjemmet.
  • Unngå sprøyting plantevernmidler rundt mat fordi det kan forurenser det og forårsake alvorlig sykdom eller forgiftning.