Hvor å kvitte seg med hvite fluer på tomatplanter

September 27

Hvite fluer er liten, bladlus som insekter som angripe alle typer planter, men er spesielt skadelig tomater. Disse krydde insekter formere seg raskt og kan hjemsøke en tomatplante i løpet av dager. Hvite fluer suger saft fra tomatplanter, forårsaker innskrumpet blader og deformert vekst. De utgjør en dobbel trussel mot tomatplanter, men, som de også overføre anlegget sykdommer. For disse grunner er det svært viktig å kvitte seg med hvite fluer på tomatplanter så snart du ser tegn til dem.

Instruksjoner

•Isolate infisert anlegget fra andre, sunn tomatplanter. Hvite fluer kan raskt sverme og vil flytte raskt til en annen plante hvis du ikke dreper dem raskt nok.

•Trekk på noen hagearbeid hansker, og fjern så mange av flyr som mulig for hånd. Dette er den raskeste og minst giftige måten å fjerne hvite fluer, og det holder din tomat blader tørr, så våt bladene kan føre til sopp vekst.

•Rett en hage slange på tomatplante og blast hvit flyr ut av det. Punkt vannet på undersiden av bladene, som er der hvite fluer som å skjule. Drukning voksne er effektiv, men dreper ikke eggene. Gjør dette på en varm dag slik at tomatplante tørker raskt.

•Apply en insecticidal såpe til anlegget. Sørg for at til pels på undersiden av bladene. Insecticidal såper fungerer bra for å kvitte seg med myk-bodied insekter som hvite fluer, men ikke så godt på biller.

Tips og advarsler

  • Hindre at hvite fluer infesting tomatplante i utgangspunktet ved å nøye undersøke noen tomatplante du kjøper, som mange planter er infisert før de selv er plantet.