Hvor å kvitte seg med håndkle lukt

October 8

Håndklær er opprettet for å være absorberende. Dessverre betyr dette støtdempende også fuktighet blir fanget i håndklær og, spesielt hvis fuktig håndklær blir liggende i en varm område, de lett bli en yngleplass for stinkende mugg, mugg og selv lukt-forårsaker bakterier.I en ideell verden har vi alle tid til å vaske håndklær umiddelbart etter bruk slik at de ville aldri utvikle lukt. Få har tid eller energi for det, men og håndkle lukt blir en vanlig foreteelse, spesielt om sommeren.En løsning er å bruke velkjente lukt neutralizer--natron.

Instruksjoner

Hvor å kvitte seg med håndkle lukt

•Sett håndklær i vaskemaskinen og Legg til 1 kopp natron og varmt vann. Det varmere vann er, jo bedre. Hvis du har en masse håndklær til å vaske eller de er eksepsjonelt stinkende, kan du bruke litt mer natron.

•Tillat håndklær til å suge i bakervarer brus og vann i minst 2 timer. Du kan la dem sitte lenger, men som ikke bør være nødvendig, med mindre de er svært malodorous.

• Kjør håndklær gjennom skyll syklusen skylle ut overflødig skitt og natron.

•Legg Klesvask vaskemiddel til vaskemaskin og igjen sette vannets kretsløp til "hot" og vask håndklær som vanlig. Ta håndklær av vask umiddelbart når de er ferdig, og gå videre til trinn 5. Ikke Tillat håndklær å bo i vaskemaskinen.

•Hang håndklær til å tørke i fullt sollys (hvis det er i løpet av sommeren eller våren). Sterkt sollys hjelper drepe eventuelle gjenværende mold og mugg lukt-forårsaker bakterier. Tillate håndklær til å tørke helt før bringe dem i og kaste dem.

Tips og advarsler

  • For hvite håndklær lukt, kan du legge blekemiddel til vask i stedet for bakervarer brus. Om vinteren, eller hvis du ikke har tilgang til et utendørs område til tørr håndklær, plassere dem i tørketrommelen på den høyeste innstillingen. En varm tørketrommel vil fremme mugg, men en varm tørketrommel vil drepe den. Hvis du bare har én eller to håndklær som har en lukt, kan du bruke en bøtte i stedet for vaskemaskinen for første skritt.
  • Sollys kan falme farget håndklær. Hvis dette er en bekymring, tørk dem i tørketrommelen i stedet.