Hvor å kvitte seg med gjengen i vegger

April 20

Hvor å kvitte seg med gjengen i vegger

Gjengen er blant de minste medlemmene av ekornet familie. De vanligvis måle 10 inches eller mindre i lengde, og er ofte identifisert ved deres rust-farget organer og mørke striper på ryggen. De skaper ekstravagante Hi noen ganger kommer mer enn 30-fot lang. Disse altetende Red spise korn, nøtter, frø, sopp og insekter. De foretrekker områder med tilgang til mat og beskyttelse som jernbanen tømmer og steinvegger. De kan finne ly i vegger for å bygge hekkeplasser eller bruke som del av sin hule.

Instruksjoner

•Plasser peanøttsmør blandet med havremel innen "agn" live fellen. Live feller varierer, men "agn" området er vanligvis i ryggen.

•Plasser live fellen utenfor inngangen hullet gjengen bruker å få tilgang til veggene.

•Contact din lokale dyrelivet autoritet om slippe gjengen på fangst. Statlige lover variere, men i mange tilfeller er det forbudt å løslate dyr uten tillatelse.

•Release dyr minst en mil unna hjemme etter å få tillatelse fra din lokale dyrelivet autoritet.

•Seal hullene der gjengen var få tilgang etter at du er sikker på ikke mer igjen inne. Bruk caulk eller utvide skum hensiktsmessig; Bruk wire skjermen på større åpninger.

Tips og advarsler

  • Chipmunks har avl sesongene: våren og sommeren. Etter 31 dager av svangerskapet bare kvinner en søppel. Unge la ikke hule (i dette tilfellet, muligens veggene) i en måned. Være skeptisk til fjerne gjengen eller forsegling opp hull når babyer kan være i veggene. Ikke bare er det umenneskelig å drepe babyer sakte på denne måten, kan det også føre andre skadedyr inn ditt hjem.