Hvor å kvitte seg med gamle termostater

March 11

Hvor å kvitte seg med gamle termostater

Mange eldre Termostater som var vanlig i bedrifter og hjem inneholder kvikksølv. Hver kvikksølv termostat har opptil 4 gram av kvikksølv, nok å forurense en 80-hektar innsjø. Disse Termostater pleide å være den største kilden av kvikksølv i boliger og bedrifter. Termostater som inneholder kvikksølv må avfallsbehandles på korrekt måte for å tilbakeholde kvikksølvforurensning. Når du selger gamle Termostater, sjekk for å se hvis de inneholder kvikksølv til å bestemme hvordan de skal avhendes.

Instruksjoner

•Determine hvis termostat inneholder kvikksølv. Åpne forsiden av termostat. Hvis forsiden ikke trekke lett, må du kanskje løsne noen skruene. Du vil kunne se ledninger og mekanikk inne.

•Look for klar, glass-rør som inneholder en sølv væske. Hvis termostat har disse BILLEDRØR med sølv væsken inni, inneholder kvikksølv.

•Hvis termostat inneholder ikke kvikksølv, kan du kaste det bort med resten av søppel. Hvis den gjør det, må riktig avhending metoder følges.

•Ta kvikksølv termostat til en resirkulering senter som har tungmetaller og andre giftstoffer. Sjekk med termostat Recycling Corporation online å finne den nærmeste deponi deg. Området tilbyr en søkeboks som lar deg finne alle disposisjon steder innen en viss radius for postnummer.

Tips og advarsler

  • Det kan være et program i staten at tilbyr utvekslingsprogrammer for kvikksølv Termostater. Kontakt ditt lokale EPA kontor for flere detaljer.
  • Håndtere kvikksølv termostaten med forsiktighet. Hvis glassrør bryter, kan kvikksølv unnslippe og skade deg. Kvikksølvforgiftning kan vise seg i både akutte og kroniske måter. Akutte symptomer inkluderer hoste, tetthet i brystet, mageproblemer og problemer med å puste. Kroniske symptomer er tyggis problemer, løsne tenner, humørsvingninger, hånd rystelser og problemer gå.
  • Kast ikke ditt gamle kvikksølv ved å helle det vasken din. Mercury leaches av vannrør og angir grunnvannet.
  • Ikke bare kaste bort gamle kvikksølv termostat. Mercury vil lekke inn i bakken og muligens forurense lokale vannkilder.