Hvor å kvitte seg med gamle radiatorer

May 6

Gamle varmtvannsberedere radiatorer kan være vanskelig å bli kvitt. Vurderer vekten, det virker som mye metall å bare kaste ut og ikke resirkulere. Radiatorer kan definitivt resirkuleres som skrap. Få slike tung belastning ut døren og en gjenvinne er enklere enn det høres ut.

Instruksjoner

•TIP frakoblet radiator å sikre at alle vann eller olje har tømt ut av hullene der inndata/utdata-pipe(s) var festet. Du vil radiatoren for å være så lette som mulig før du flytter den.

•Gå det ut av bygningen og på hva transportmiddel du skal bruke til å få det til en gjenvinne. Bruk en handcart nivå deler av turen. Hvis du har å skyve radiatoren ned trappen på grunn av vekten, beskytte trappen ved legging rader med 2 x 4 ned trappen til gjør spor. Flere planker vil sannsynligvis være nødvendig å nå toppen. (Se videoen linken nedenfor.) Du vil kanskje noen nederst i trappen til holde bunnen plankene sklir ut. Knytte tau rundt radiatoren og la den gli ned plankene som du la tauet ut fra din posisjon på toppen av trappen.

•Look opp en lokal skrapmetall forhandler som aksepterer radiatorer. Det kan hende du kan få fra 35 til 50 cent en halvkilo for aluminium eller kobber radiatorer. Kobber en tendens til å betale mer.