Hvor å kvitte seg med gamle propanflasker i North Carolina

February 25

Hvor å kvitte seg med gamle propanflasker i North Carolina

Tom propanflasker kan ta opp verdifull plass i garasjen eller i hjemmet. Hvis du er i North Carolina og du har propanflasker du vil bli kvitt, har du to valg. Du kan prøve å utveksle eksisterende tanken med en ny, eller du kan kontakte din nærmeste metall søppelplass å spørre om de vil godta din tank for resirkulering formål.

Instruksjoner

•Anrop forhandleren propan og spør om det kan ta din propan sylinder og bruke den på nytt. Noen propan forhandlere godtar brukte tanker fordi de er i stand til oppussing dem. for videre bruk.

•Anrop blå Rhino eller RapidXchange for å spørre om de vil ta de gamle sylinderen for en engangs kostnad i bytte for en ny tank. Disse selskapene har exchange sentre i North Carolina.

•Recycle sylinderen. Hvis du ikke klarer å utveksle din sylinder, eller hvis du allerede har kjøpt en ny og bare ønsker å kvitte seg med gamle akvariet, du kan resirkulere den. Ring din lokale skrapmetall forhandler og be om det aksepterer av propan tank du har.

•Fjern ventilen fra tanken og pierce akvariet, Nene resirkulering til deres tank. North Carolina lover tillater bare tanker som har hatt ventilen fullstendig fjernet og tanken gjennomboret for å kastes i et område for deponi.

Tips og advarsler

  • Aldri forlate en skadet sylinder i en papirkurv bin eller andre sløseri sted. Dette kan resultere i alvorlig miljøfarer og muligheten for en eksplosjon.