Hvor å kvitte seg med gamle ovn filtre

February 22

Ovn filter bør erstattes 90 dager for å holde oppvarming og klimatisering systemet så effektiv som mulig. En ren filteret fanger også irritanter funnet i luften mye lettere enn en gamle, skitne. Riktig avhending av det gamle filteret er avgjørende for å hindre alle innsamlede rusk blir luftbårne igjen. Husk at en en gamle filteret har 90 dager fanget materiale i det, så mange irritanter og allergener andre partikler kan lett bli luftbårne.

Instruksjoner

Slå av strømmen til ovnen å hindre at den slår når du skal fjerne det gamle filteret.

•Trekk det gamle ovn filteret fra Ledningskanalsystemet. Se nær side av ovnen der avkastningen luften røret kobles til ovnen som dette er mest sannsynlig ovn filter.

•Sett det gamle ovn filteret i en plastpose. Tie eller tape slutten helt stengt inneholder filteret og hindre den fra å slippe partikler fanget.

•Carry plastposen med ovn filter umiddelbart til eksterne papirkurven kan og putte den inne. Dette vil sikre det er solgt i tide.

•Sett det nye filteret i ovnen og slå ovnen igjen.

Tips og advarsler

  • Betenke bruk en støvmaske og hansker når du håndterer det gamle ovn filteret. Dette er spesielt viktig hvis du har allergi som utløses lett.