Hvor å kvitte seg med gamle kraner

October 28

Hvor å kvitte seg med gamle kraner

Gamle kraner kan bli korrodert og rustne over tid, eller kan bare kaste bort for mye vann til privat husholdning. Erstatte en gammel tappekran med en karbonisert tappekran kan hjelpe lagre vann og penger på din strømregning. Resirkulering gamle kraner er den beste måten å kvitte seg med dem fordi det fjerner miljømessig uvennlig inventar fra sirkulasjonen og reduserer stress på søppelfyllinger.

Instruksjoner

•Contact lokale gjenvinning senter for å se om de aksepterer gamle våtromsinnredning. Du kan resirkulere dem. de fleste gamle kraner er metal. Spør hvis sentrum tilbyr curbside pick-up. Hvis de gjør, fastsatt de gamle kranene på fortauskanten i en godkjent beholder på den angitte dagen.

•Stasjon de gamle kranene til resirkulering center hvis de ikke tilby curbside pickup. Spør hvilken dag er best å slippe av kraner, som de ikke kan godta alle materialer hver dag.

•Anrop lokale filialer av noen miljøbestemt veldedighet som fokuserer på gjenvinning, hvis din kommune ikke vil akseptere kranene. Mange ikke-for-profit grupper vil akseptere resirkulerbare materialer og transportere dem til et annet anlegg for deg.