Hvor å kvitte seg med gamle kaffe flekker på teppet

November 8

Hvor å kvitte seg med gamle kaffe flekker på teppet

Alle ønsker en helt ren teppe; men søl og flekker vil skje i hvert miljø. Sølt kaffe bør rengjøres umiddelbart fra gulvteppet best resultater i fjerne eller hindre en flekk. Hvis flekken er satt inn i et teppe, kreves ekstra skrubbing for å trekke ut så mye flekken som mulig. Alltid teste et skjult lite område av teppet med vaskemiddel eller rengjøringsmidler blir brukt til å sørge for at de ikke vil endre farge eller tekstur på teppet fibrene.

Instruksjoner

•Spray stained området med vann og blot flekken med en ren, absorberende håndkle. Gjenta dette flere ganger for å fjerne så mye flekken som mulig.

•Apply vaskemiddel som har vært fortynnet med vann til beiset carpet området. En mild oppvaskmiddel såpe eller Klesvask er et godt valg. Forsiktig gni vaskemiddel i fiber med fingrene. Ikke Skyv vaskemiddel i teppet som dette vil presse flekken dypere.

•Spray området med vann og blot med et rent håndkle å fjerne smuss og gjenværende flekken. Gjenta denne prosessen flere ganger til alle vaskemiddel er borte.

•Apply en bakervarer brus lim til området hvis flekken. Bland natron med vann til det blir et lim konsistensen av tannkrem. Spre natron lim på flekken med fingrene. La lim tørke og vakuum for å fjerne.

•Lag en skummende natron lime hvis flekken forblir etter anvender bakervarer brus og vann lime. Bland eddik med natron til å opprette en lim konsistensen av tannkrem. Gjelde på samme måte som trinn 4 og vakuum fjerne når tørket. Eddik reagerer med bakepulver opprette boblende skum som fungerer gjennom teppet fibrene å trekke ut flekken.

Tips og advarsler

  • Bruk gulvteppet rensning apparat eller forsiktig rense tepper området med en utvannet vaskemiddel og rent håndkle å fjerne lukten av eddik når flekken er fjernet.
  • Alltid bruk flere ren klut håndklær eller tørkepapir mens blotting flekken. Dette hindrer gjeninnføre flekken på teppet.