Hvor å kvitte seg med gamle fuger

October 9

Før du erstatter de ulike elementene som krever fuger, er det nødvendig å fjerne eventuelle eksisterende drivning. Det finnes noen måter å fjerne silisium caulking, som hovedsakelig omfatter klippe og skrape den bort. Det krever litt tålmodighet til denne oppgaven. Samlet er fjerningen av gamle caulk enkel.

Instruksjoner

•Skjære langs kantene på gamle reparer bruke et verktøy kniv. Dette løsner og tillater fjerning av de fleste av de tilknyttede drivning. Kast caulk i en søppel kasse.

•Scrape bort eventuelle gjenværende reparer som du kan bruke en metall sparkel. Dette krever litt tålmodighet fordi det er nødvendig å så grundig som mulig for å sikre at nye caulk kan anvendt og sikret med letthet.

•Sett på gummihansker og hell mineral ånden til en liten bøtte. Nyt en slipende pad i mineral ånd løsningen og deretter forsiktig skrubbe områder der gamle caulk ble plassert. Dette vil fullføre jobben du begynte med metall kitte kniven, bidrar til å sikre at dette området er helt uten noen gamle caulk.

•Vacuum og feie området der har du jobbet, spesielt rett rundt området der caulk var før fjerning sin. Kast rusk du samlet i støvsugeren og feiebrett.

Tips og advarsler

  • Du må fjerne så mye av gamle caulk som mulig fordi nye caulk ikke vil trygt tørke over eller rundt gamle drivning.
  • Du bør alltid ha beskyttende utstyr, for eksempel gummihansker, når du bruker mineral ånder eller andre rensning løsninger som inneholder kjemikalier som kan skade huden din.