Hvor å kvitte seg med gamle datamaskiner

January 15

Hvor å kvitte seg med gamle datamaskiner

Det er på tide å kjøpe en annen datamaskin, som har mer hastighet og mer minne. Nå hva gjør du med den gamle datamaskinen? Hvis du lagret bort alle gamle datamaskinen som du ikke bruker lenger, kan du snart gå tom for lagringsplass. Ikke la denne bekymre deg, men det finnes ulike måter å kvitte seg med gamle datamaskiner, og alle disse måtene er enten gratis eller koste om prisen på en annonse i en avis.

Instruksjoner

•Give gamle datamaskiner til familiemedlemmer. Gamle datamaskiner er flott for barna å leke. Det er ikke en stor krise hvis noe blir fjernet eller datamaskinen krasjer fra mange spill eller musikk.

•Donate gamle datamaskiner til god vilje eller Frelsesarmeen. Disse datamaskinene vil deretter bli gitt til dem uten datamaskiner eller solgt for en lav pris til de som ikke ellers råd til en datamaskin.

•Trade gamle datamaskiner i. Noen IT-selskaper, som HP eller Dell vil ta den gamle datamaskinen gratis når du kjøper en av deres nye datamaskiner.

•Sell gamle datamaskiner på eBay eller Craigslist. Dette er en god måte å gjøre en rask $20. Du kan også plassere en annonse i den lokale avisen.

•Recycle gamle datamaskiner. Delene kan brukes igjen i andre datamaskiner (se ressursene nedenfor).

Tips og advarsler

  • Du kan bare kaste dem bort i søpla, men de kan lekke skadelige ting i bakken som det brytes. Før bare kaste din gamle datamaskiner, vurdere knusende det først. Ta den fra hverandre og pakk harddisken i noe mykt, som en håndkle eller et teppe, og knuse den med en hammer. Brenne den når du knuse er det en annen forebyggende tiltak for å hindre andre reparasjonen og stjele din personlige informasjon.
  • Du trenger å tørke den gamle datamaskinen harddisken og minnet rene før du blir kvitt den. Det er veldig lett for noen å stjele personlig informasjon hvis du noensinne har kjøpt noe online eller registrerte.