Hvor å kvitte seg med fuktighet lukt

December 12

Hvor å kvitte seg med fuktighet lukt

Skyldes en fuktig eller muggen lukt i hjemmet overflødig fuktighet og muligens mold. Før du kan bli kvitt en pågående fuktighet lukt i hjemmet ditt, må du finne kilden og fikse det, eller leie en profesjonell til å gjøre jobben. Ellers returnerer lukten. Vann, kan for eksempel være siver i kjelleren eller kanskje badet har dårlig ventilasjon. Etter at problemet er løst, eller om det var en gang problemet som førte til fuktighet lukt, som en overstrømmende toalett, kan flere metoder brukes til å rense ditt hjem av de muggen lukt gang for alle.

Instruksjoner

•Øredeksler ut boligen ved å åpne vinduer og dører og slå på fans. Kjøre en rom-avfukteren også tømme vann reservoaret etter behov. Klimaanlegg kan bidra til å fjerne fuktighet i et hjem, også. Du kan plassere boller av vann-absorberende silisium geleer, tilgjengelig i oppussing butikker, i områder hvor luftfuktigheten er et problem.

•Sprinkle chlorinated lime over gulvet i kjelleren hvis det er kilden til fuktighet lukten. Ifølge University of Georgia, la den være der til lukten forsvinner, og feie det.

•Rengjør på badet eller kjøkkenet fliser og fugemasse hvis det mold som forårsaker fuktigheten lukter. Bruk en husholdning renere som inneholder blekemidler eller lage din egen bruker om 1/2-cup blekemiddel for hver gallon av vann. Tillat renere eller blekemiddel å sitte for et par timer før skylling og tørke området tørr. Dette fungerer også for betongflater. Merk at hvis du ikke kan rengjøre mold av grout, du må fjerne og erstatte den.

•Rengjør malt vegger med en spesiell mugg-fjerning renere, som er tilgjengelig der malingen selges, hvis det er kilden til den muggen lukten. Hvis gips moldy på innsiden eller isolasjon er moldy, må den erstattes. Tregulv kan også rengjøres med trisodium fosfat (TSP) å hjelpe bli kvitt mold og muggen lukt. Alltid bruk rengjøringsmidler som angitt på etiketten.

Tips og advarsler

  • Vedta noen gode vaner så fuktigheten lukter eller mold ikke tilbake. For eksempel aktivere en avtrekksvifte eller sprekk et vindu åpnes når du tar en dusj, kokende vann og mat, og når du kjører maskin.
  • Hvis lukter vedvarer etter at du trodde du fjernet lukten og løst problemet, kan du ha en alvorlig mold problem som må fjernes før du kan kvitte seg med fuktighet lukten.