Hvor å kvitte seg med fuktig lukt i hus

December 9

Hvor å kvitte seg med fuktig lukt i hus

Fuktig, muggen lukt kan være tilstede i boliger som holder i fuktighet. Enten det er en fuktig dag som fanger i fuktighet eller mangel på tilstrekkelig ventilasjon, finnes det en rekke ting som kan forårsake fuktig lukt å utvikle. For å kvitte seg med lukt, vil kvitte seg med fuktighet. Dette vil forlate hjemmet smelling frisk og hindre lukt fra utviklingsland i fremtiden.

Instruksjoner

•Åpne windows når det er mulig så luften kan sirkulere.

•Sprinkle natron over hele tepper også polstrede overflater hvis lukt på din møbler. La natron sitte over natten og vakuum å samle bakepulver. Bakepulver absorberer naturlig ikke bare lukt, men også fuktighet som kan være årsaken til fuktig lukt.

•Fyll en sprayflaske med eddik og tåke i hjemmet som et naturlig air freshener som også dreper bakterier. Dis dette over tepper samt å fjerne lukt.

•Bruk en avfukteren. Disse enhetene samle fuktighet fra luften og fungere særlig bra i kjellere og deler av hjemmet som har problemer med fuktighet. Den har en vanntank som bør tømmes daglig eller etter behov når enheten blir full. Vannet i akvariet er resultatet av fuktighet fra luften i hjemmet ditt.