Hvor å kvitte seg med frukt fluer på min Aloe plante

February 11

Hvor å kvitte seg med frukt fluer på min Aloe plante

Frukt fluer er en felles husholdning plage i sommer og høst høst sesongen. Moden frukt, organisk søppel og soda bokser tiltrekke fluene. De er også fly rundt husoldning planter, tiltrukket av organisk gjødsel i potting mix. Hvis aloe planter har noen råtnet blader - forårsaket av overwatering - kan de være spesielt attraktivt for frukt fluer.

Instruksjoner

•Skjære av alle visnet, råtnet eller syke blader fra aloe planten med skarp saks og kast dem.

•Bytt anlegget er potting blanding med en sterilisert eller pasteurisert potting blanding. Ikke Legg noen gjødsel eller kompost til jord.

•Eliminate frukt fly attraksjoner i hjemmet. Ta ut søppel ofte, og skyll ut brus og øl bokser og flasker før du plasserer dem i resirkulering bin. Plasser moden frukt i kjøleskapet der flyr ikke har tilgang. Hvis du har en søppeltømming, fylle opp vask med varmt såpevann vann og kjører til disposisjon for å fjerne overflødig avfall og lukt.

•Hang giftig trege flytraps rundt aloe planten og andre steder hvor frukt fluer er et problem.

•Kontroller en frukt fly felle og sette den ved aloe planten: hell øl i en glasskrukke til en dybde på 1 tomme. Strekke en liten plast sandwich pose over glasset er åpne slik at et hjørne av vesken faller i glasset som en trakt. Stikk et hull i dette hjørnet og anholde posen på plass med en strikk. Lukten av øl vil tiltrekke seg fluer, og de vil gå inn i glasset gjennom hullet. Kunne ikke unnslippe, de vil drukne i øl.

•Spray gjenværende flyr i flukt med pyrethrin-baserte bug spray. Unngå sprøyting av aloe bladene direkte, så dette kan skade anlegget.