Hvor å kvitte seg med flaggermus

August 31

Hvor å kvitte seg med flaggermus. Flaggermus er ting skrekk filmer er laget. Men er flaggermus faktisk nyttig pattedyr som forbruker store mengder insekter, særlig mosquitoes. De kan også være sykdom sendere, så vi ikke ønsker dem dele vår stue. Flaggermus er faktisk beskyttet av lover på mange steder, dermed får befri for dem kan være et problem. Følg trinnene nedenfor for å kvitte seg med en flaggermus i ditt hjem.

Instruksjoner

•Finn der flaggermus er roosting og se etter entryways, vanligvis et loft, chimney, under skodder og ytterkledning, takstein, soffits og taket. En flaggermus kan få gjennom en åpning så små som 1/4-tommers ved 5/8-tommers. Gå ut i skumringen og observere hvor de dukker.

•Sett excluders over alle åpning. Disse enhetene kan flaggermus å avslutte, men ikke angi på nytt. De består av små biter vindusskjerm stiftet over åpningen på toppen slik at flaggermusene kan presse ut avslutte. Når flaggermus avslutter, excluder flaps stengt og han kan ikke finne ut hvordan å få tilbake i.

•La utelukkelse skjermene i plassere sju til ti dager å gi flaggermus en sjanse å avslutte. Dette vil sikre at du blir kvitt alle bat.

•Fjern skjermbildene og sel alle åpningene med caulk, sement eller stålull eller spiker liten boards over dem.