Hvor å kvitte seg med flaggermus i huset

May 19

Hvor å kvitte seg med flaggermus i huset

Flaggermus er gunstig pattedyr som forbruker mange ganger sin vekt i vemmelige insektene hver kveld. Flaggermus bare veier et par ounces og vanligvis små. De kan presse gjennom små åpninger i hjemmet og kan kolonisere loft, skorsteiner og taket. Mens flaggermus ikke er generelt destruktive, de kan ha sykdommer som rabiat og utslipp fra en stor koloni kan forårsake sterke, ubehagelig lukt samt helseproblemer. Noen ganger en flaggermus kan bli desorientert og vind opp inne i ditt hjem, hengende opp ned fra gardiner eller flyr rundt som den prøver å finne en rømningsvei. Med mindre det biter noen i husholdningen, fange balltre og slipper den utendørs.

Instruksjoner

•Fjern alle mennesker og dyr fra rommet eller området hjemmet flaggermus er i og åpne alle vinduer. Forlate området, lukke døren bak deg, og gi flaggermus en sjanse til å finne sin egen vei ut av huset. Hold ut av området for en time eller to, minst.

•Sett den hansker på og ta kosten med deg til rommet hvor flaggermus er å sørge for å lukke døren så snart du angir. Guide flaggermus mot et åpent vindu ved å holde kosten til stopp flaggermus hvis flyr mot indre av rommet. Flaggermus bruker sin sonar for å unngå kosten og gå den andre veien. Ikke swat på flaggermus, fordi dette vil bare forvirre og skremme det videre. Prøv å holde kosten opp slik at flaggermus vil se det som solid og omvendt retning mot det åpne vinduet.

•Catch flaggermus i din hansker, aldri nakne, hender hvis det fremdeles ikke finner sin vei ut av vinduet. Gi bat tid å roe ned og bosette seg et sted, så nærme det sakte og forsiktig plukke den opp med din gloved hånd. Flaggermus kan vri og hvin, men hvis du holder den nøye, det bare protesterer, ikke skadet. Ta flaggermus utenfor, fra huset, og slipp den.

•Bruk pappeske eller tom kaffe kan dekke flaggermus hvis du ikke ønsker å plukke den opp i hånden. Pass på å felle flaggermus mot veggen, teppet eller møbler uten squashing balltre. Når flaggermus er fanget under beholderen, sakte og forsiktig skyve stiv stykke papir eller tynn kartong mellom beholderen og overflaten som flaggermus er klamrer seg.

•Enkel beholderen fra overflaten, pass på å holde stiv stykke papir eller papp over den åpne enden av beholderen. Hold dekselet over beholderen fast å holde flaggermus fanget og ta beholderen utenfor og bort fra huset. Ta av dekselet for å frigjøre balltre.