Hvor å kvitte seg med fersken treet Krølling

February 23

Hvor å kvitte seg med fersken treet Krølling

Fersken blad curl er lett å forhindre med et enkelt soppdreper program, men det er vanskeligere å bli kvitt i ettertid. Fersken blad curl er forårsaket av en sopp som infiserer treet, forårsaker bladene curl og skrumpe inn, med rødt, warty flekker dukker opp på bladene. Tegn på fungal sykdommen pleier å dukke opp, tilsynelatende ut av ingenting, under våt, kjølig vær våren når temperaturen er mellom 50 og 70 grader F. Du kan kvitte seg med fersken blad curl med en rekke soppdreper behandlinger.

Instruksjoner

•Spray infisert fersken treet med en chlorothalonil eller kobber-baserte soppdreper eller en Bordeaux blanding i slutten av januar. Bruke soppdreper fersken treet følge instruksjonene på etiketten.

•Gjenta soppdreper behandling i midten av februar. Spray treet grundig for å få soppdreper blandingen i lille barken sprekker der sopp skjule og vokse og til coat bladene.

•Apply en ekstra dose av gjødsel til infiserte fersken treet i sommer. Fôr treet nitrogen-baserte gjødsel og vann tre ganger i uken for å styrke den og holde den frisk.

•Fjern fruktene før de modne for å redusere belastningen på fersken treet. Rake og kast falne blader å hindre spredning av sopp.

•Prevent blad curl sprer seg til rundt fersken trær ved sprøyting dem med en passende soppdreper høsten, når de fleste bladene har falt fra treet. Spray fersken trær igjen i våren før knoppene begynner å svelle.

Tips og advarsler

  • Du kan også sette opp en klar plast baldakin over infiserte fersken treet å holde den tørr og treg soppvekst. Kontroller at kalesjen er åpent rundt på sidene og ikke ta fersken treet, og holde kalesjen fra våren gjennom høsten.
  • Ikke Brenn falne blader, fordi disse bladene inneholder ofte live sporene som kan være i luften. Kaste bladene, og ikke sette dem i din komposthaug.