Hvor å kvitte seg med Eter lukt

September 27

Hvor å kvitte seg med Eter lukt

Eter er en svært brannfarlig, fargeløs og flyktig væske som brukes ofte som en bedøvende eller et løsemiddel i industrielle prosesser. Den har en skarp, søt aroma. For å bli kvitt lukten, trenger du bare å nøytralisere det - som med alle andre sterk husholdningen lukt. Det er flere måter du kan gjøre dette, fra profesjonelle lukt-nøytralisere agenter til husholdningsartikler som kaffe begrunnelse.

Instruksjoner

•Spray en lukt-nøytralisere produkt som Febreze rundt luften i rommet med Eter lukt. Gjenta daglig til lukten er borte.

•Plasser vanlige husholdningsartikler kjent å absorbere lukt rundt huset i små glass boller. Fersk kaffe begrunnelse, kattesand, aktivt kull og natron er alle naturlige lukt dempere. Rør kaffegrut eller kattesand noen ganger om dagen og erstatte hver dag til ether lukt er borte. Natron eller aktivt kull krever lite vedlikehold og har bare endres på månedlig basis.

•Plasser sitron og appelsin skreller i dekorative bolle, potten eller vase. Denne ville sammenlegge en frisk citrus duft til rommet som vil overmanne noen uønsket lukt som Eter. Du bør erstatte skreller ukentlig. Du kan også fylle en bolle eller vase med vann og legge noen dråper av essensielle oljer, som vil gi av en hyggelig lukt og maske andre lukter. Legg noen dråper olje hver dag og endre vannet på ukentlig basis. Du kan bruke disse typene lukt maskering agenter til ether lukten er helt borte.