Hvor å kvitte seg med et bad matte gulvet flekken

March 10

Prosessen med å fjerne flekker forårsaket av et bad matte er enkel. Men varierer tid og krefter involvert, som de stygg liten svart sirklene kan være veldig sta. Hvis du har et bad matte flekken i badekar eller på gulvet utenfor ditt, finnes det flere alternativer for hvordan du angripe den.

Instruksjoner

•Start ut ved å drepe noen mold som kan bidra til flekken. Ofte er disse flekker forårsaket av mold som vokste under sugekopper i Bad matten. Bruk en blanding av 1 kopp hvit eddik og 2 kopper varmt vann i sprayflaske våt ned mold. Skrubbe mold bort med en plast scrubber. Ikke bruk metall scrubbere; de kan ødelegge din badekar og fliser. Hvis flekker forårsaket av mold, burde de begynne å løfte som du skrubbe. De kan selv begynner å forsvinne. Hvis dette er tilfelle, Fortsett angrep mer eddik og varmt vann. Skyll ut badekaret regelmessig for å holde arbeidsplassen din klart og endre til en ny scrubber hvis den gamle får for svart.

•Fyll badekaret med varmt vann å fullt ut dekker flekker. Hvis de er på bunnen av badekaret, må om lag tre inches av vann. Men hvis flekker klatre sidene eller badekar sotete, fylle badekaret slik at det ikke vil være en skillelinje der rengjøring væske stanset arbeider fordi vannet ikke var høy nok.

•Legg 3 kopper blekemiddel. Hvis du har hage badekar eller andre store badekar, legge til 5 kopper. La blekemiddel og varmt vann sitter i badekaret for en time før du tappe badekaret.

•Etter bleking, skrubbe badekaret med baking soda og en sitron-og-varmt vann blanding. Dryss innsiden av badekaret tungt med baking soda. Kombiner 1 kopp sitronsaft og 2 kopper varmt vann i sprayflaske. Våt bakepulver og skrubbe badekaret med en plast scrubber. Når du er ferdig, skal flekkene lysere eller borte.

•Avhengig alvorlighetsgraden av flekker, kan du trenger å gjøre hele rengjøring, bleking og skrubbing behandle flere ganger for å fjerne dem fullstendig. Det kan hjelpe for å gjøre denne delen av ukentlig rengjøring rutine slik at du kan spre ut innsats.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en farget badekar, teste blekemiddel på en umerkelig del av badekaret før fylle den med blekemiddel siden det kan Lysne farge.