Hvor å kvitte seg med en gammel lukt

July 22

Gamle lukt kan presentere et stort problem, spesielt i boliger eller leiligheter med eiere. Lukten av sigarettrøyk, kjæledyr eller sterk matlaging krydder som karri tendens til å henge rundt for lenge, skaper en ubehagelig bomiljø. I stedet for maskering prøve disse lukter med luftrensere og duftende stearinlys, målretting kilden til lukt å kvitte seg med fornærmende lukten for godt.

Instruksjoner

•IDENTIFY problemet. Du kan merke fornærmende lukt er henvist til ett rom som kjøkken eller loftet. I ekstreme tilfeller kan det hende lukten i hele huset. Prøv å finne lukten så tett som mulig og identifisere ikke bare hvor det kommer fra, men hva lukten er.

•Rengjør området grundig. Gamle lukter somle generelt fordi de har sivet inn porøse maling, tre eller stoffer. Før ty til mer dramatiske tiltak, gi området en god skrubbe. Ikke glem å vaske gardiner, tørke ned blindene og Renhet Møbeltapetsering.

•Bruk aktivert trekull for å fjerne en muggen lukt fra mindre identifiserbare elementer. Hell to kopper aktivt kull i en kopp eller bolle. Plasser dette midt i en lufttett bin og omgir den med stinkende elementer. Forsegle hyllen til elementene lukter frisk igjen.

Er din gulvtepper profesjonelt renset. Dette kan bidra til å fjerne lukt som har sivet for dypt inn i fiber av teppet. Gamle pet lukt, enten din egen eller fra en tidligere eier kan ofte bli utryddet denne måten.

•Pinpoint områder av høy fuktighet hvis du opplever en sterk muggen duft. Denne lukten angir vanligvis veksten av mold eller mugg. Spray fuktige områder med en antimikrobiell renere. Hvis du finner en konsentrert vekst av mold eller mugg, rengjør den grundig med blekemiddel og vann og leie en profesjonell å kvitte seg med det hvis nødvendig.

•Hire profesjonell rengjøring selskapet å thermo-tåke hjemme. Dette er en mer ekstreme mål, men er svært effektiv på å fjerne gamle lukt fra matlaging og røyk når ikke annet fungerer.

Tips og advarsler

  • Bruke et friskt lag med maling vil ofte gir liten eller ingen lettelse fra gamle husholdning lukt, som de kan ha seeped dypt inn i malingen tidligere lag.