Hvor å kvitte seg med en blå Jean flekk på lærsko

July 20

Hvor å kvitte seg med en blå Jean flekk på lærsko

Nesten alle bærer blå jeans fra tid til annen, spesielt når været er kult. Dessverre, i noen tilfeller de blå jeans la indigofargestoff på patent skinnsko. Fargestoff brukes til å lage blå jeans er utsatt for kjøre og kan enkelt overføre til sko eller andre overflater under slitasje. Når du befinner deg i en situasjon der jeans overføre fargestoff til din sko, kan du prøve noen tips å fjerne fargestoff fra din skoene. Fordi indigo er en trykkfarge, kan du bruke den samme metoden for flekkfjerning for jean overføring som du bruker andre blekkflekker.

Instruksjoner

•Spray aerosol hairspray på den fargede delen av din sko. Rengjør det av umiddelbart med en fuktig klut. Avhengig av alvorlighetsgraden av flekken må du gjøre dette flere ganger for å fjerne indigofargestoff overføringen.

•Apply tannkrem til farge flekker, og gni den med en tannbørste eller svamp før tørke det av.

•DIP en bomull vattpinnen i nonacetone neglelakk remover, og tørk på fargestoff flekken på patent skinnsko. Gni kraftig før flekken fjernes fra skinn.

•Bruk skinn renere og balsam fjerne flekken av gnir det på og tørke den av med en fuktig klut.

Tips og advarsler

  • Vask jeans minst åtte ganger før seg dem med din patent skinnsko å minimere indigofargestoff overføring og flekker.
  • Hvis flekken fortsatt ikke kommer ut av din lærsko etter prøver disse metodene, må du ta av deg skoene til rengjøringsmidler. Dessverre er det vanskelig å fjerne fargestoff fra patentlær når det har mettet den blanke overflaten.