Hvor å kvitte seg med Diesel drivstoff lukt

May 19

Hvor å kvitte seg med Diesel drivstoff lukt

Hvis du arbeider med diesel drivstoff, må være forsiktig du ikke søler noe. Søl kan renses, men lukten er veldig sterk. Det kan være for lang tid, faste luftrensere er ikke effektiv på å fjerne en diesel-lukt. Hvis du får diesel på din klær, må du mer enn din vanlige vaskemiddel fjerne diesel-lukt.

Instruksjoner

•Lay mothballs rundt i rommet som hadde diesel søl. Tydeligvis vil du ikke gjøre dette i ditt hjem hvis du har kjæledyr eller barn, men det er et flott alternativ for garasje eller bak på bilen. Mothballs har lykkes å nøytralisere lukt.

•Vaskestasjonen tømmes klærne i Listerine hvis de har diesel på dem. Dette er hva brannmennene bruker å få røyk lukten av deres klær. Hvis diesel ble sølt på gulvet eller bil mat, kan du prøve å gni noen Listerine i den. Bruk en carpet shampooer for å vaske det ren.

•Spray OdorGone i luften av rom som lukter diesel. Dette produktet er alle naturlige men veldig sterk. Det ble opprettet for å kvitte seg med noen av de sterkeste lukt. Hvis lukten er på klær, kan du spray dem og la dem sitte en stund før vask. Du har også muligheten til å sprøyte OdorGone direkte på diesel flekken.

•Kombiner varmtvann, ammoniakk, vask brus og eddik i en feilfri tom emballasje gallon mugge. Riste kannen og deretter bruke den til å rengjøre overflaten der diesel ble spilt. Dette vil rense området samt fjerne eventuelle lukt.

Tips og advarsler

  • Hvis du får diesel på hendene, vask dem med hånd sanitizer. Hånd sanitizer får skall av lukten.
  • Holde et lokk på alle beholdere som du bruker til å transportere din diesel. Du kan også legge en gammel håndkle ned i din bagasjerommet i tilfelle beholderen lekkasjer. Så kan du bare kaste det gamle håndkleet.