Hvor å kvitte seg med brune flekker på Rose blader

October 16

Hvor å kvitte seg med brune flekker på Rose blader

Roser er blant de vanskeligere blomstrende buskene å vokse, hovedsakelig fordi de er sårbar for en rekke anlegget sykdommer. Brune flekker på rosebusk blader er blant de vanligste problemene gartnere. De som ønsker å hage organisk har ikke bredt arsenal av kjemiske sprøytemidler å slå som løse alle dine steg problemer i en spray, men kan ha skadelige effekter på miljøet. Heldigvis er økologiske metoder å bli kvitt brune flekker på rosen bladene tilgjengelig.

Instruksjoner

•Prevent brune flekker før de blir et problem ved å praktisere forsiktig vanning og beskjæring. Brune flekker på roser er nesten alltid et resultat av en sopp; Derfor er god fuktighet kontroll viktig å holde dem i sjakk. Ikke vann bladene av en rose bush, bare rot området. Unngå at planter å bli overfylt, og ikke plante roser i et svært høy luftfuktighet i hagen din, for eksempel et område som mottar mindre sol eller hvor mold problemer har skjedd før. Sviske rose busker godt å fremme sunn vekst og rense din beskjæringssakser og andre hagen implementerer som berører roser også, å forhindre spre mold fra en fabrikk til en annen.

•Kontroller planter å kontrollere at problemet er, faktisk, sopp. Sant brune flekker er alltid; imidlertid brun krøllet kantene av bladene er et tegn på glohet, og små gullig flekker kan være et tegn på insekt infestation. Observere om stedene er jevnt fordelt på bladet eller om browning er på kantene. Hvis det er primært på kantene, og bladene er krøllet samt misfarget, er overdreven soling skyldige, og flytte anlegget til et shadier etter siste blomstrende er det beste alternativet. Hvis de er gulaktig, i stedet for brun, insekter kan være årsaken. Se etter feil på bladene for å bekrefte. Organiske insecticidal såpe er det beste alternativet for å håndtere angrep.

•Spray rose blader med organiske soppdreper hvis et sopp problem er opprettet. Hvis bruker natron i stedet for innkjøpte spray, bland en del natron med 15 deler vann, og plasser i en ren Klesvask sprayflaske. Bruk nytt fungal spray en gang i uken og etter noen nedbør. Hvis infestation er liten, fjerner syke bladene og kaste dem i søpla (ikke kast dem utendørs, siden dette kan føre til sopp spredning).