Hvor å kvitte seg med brent Popcorn lukt fra mikrobølgeovn

May 26

Hvor å kvitte seg med brent Popcorn lukt fra mikrobølgeovn

På jobben eller hjemme er mikrobølgeovn popcorn en lett snack. Dessverre, hvis det er igjen uten tilsyn og kokt for lenge, den brenne og la en stikkende lukt i mikrobølgeovnen din.Mens noen mennesker finne lukt mildt irriterende, andre synes det bare kvalmende og vil det gått fort. Uansett hvilken kategori du falle i, er det enkel metode du kan bruke til å redusere brent popcorn lukt.

Instruksjoner

•Plasser to SS. bakken kaffe i en mikrobølgeovn bolle, og legge en halv kopp vann, som foreslått av tsdcleaning.co.uk. Som et alternativ til kaffe, kan du fylle bollen halvfull eddik og halvparten full av vann. Eller Heloise.com foreslår at du legger vanilje ekstrakt, sitron ekstrakt eller kanel krydder til halv kopp vann.

•Plasser bollen i mikrobølgeovn; tsdcleaning.co.uk foreslår å plassere den på en mikrobølgeovn tallerken eller brett i tilfelle vannet koker over. Angi mikrobølgeovn å lage høye i to minutter.

•Tillat bollen å forbli i mikrobølgeovn i noen minutter. Tsdcleaning.com advarer at bollen blir veldig varmt når du nå på å fjerne den, så ta ekstra forholdsregler eller vente å fjerne det til den kjøler.

•Fjern bollen og tørke ned mikrobølgeovn med en fuktig klut. Hvis lukt forblir, legge noen dråper av eddik til klut og tørk dette over veggene. Mikrobølgeovnen din kan lukter eddik midlertidig, men lukten vil forsvinne hvis du holde mikrobølgeovnen døren åpen. Hvis eddik lukt kjører du gal, skyll mikrobølgeovn vegger med en fuktig svamp. Dette vil fortynne gjenværende eddik og gjøre lukt mindre sterk.