Hvor å kvitte seg med Bed Bugs på en miljøvennlig måte

March 6

Bed bugs er vingeløse parasitter som lever av blod av pattedyr, inkludert mennesker, mens de sover. Med en enkelt bit suge sengen avlyttinger opp til 10 ganger mengden blod trukket ut under en typisk myggstikk. Huffington Post rapporterer at sengen avlyttinger blir en landsomfattende epidemi, med spesielt urovekkende utbrudd langs østkysten. Bed bugs kan overleve uten fôring i opptil ett år, og de invadere både rene og uhygieniske ukritisk. Det er mulig å bruke termiske varme for å kvitte seg med bed bugs på en miljøvennlig måte der du kan sove fredelig, uten forurensende skjøre miljøet.

Instruksjoner

•Rent en profesjonell varme kammer fra en utryddelse selskap, og koble den til en sentral beliggenhet i ditt hjem. Koble oscillerende fans i alle rom i hjemmet. Slå på varme kammeret og alle oscillerende fans.

•Gi samlede temperaturen av din hjem å en selv 118 grader Fahrenheit for 90 minutter, bruker varme kammeret og svingte fans. Varmen vil drepe både levende bed bugs i alle størrelser og bed bug egg som kan gjemmer seg i sprekker og kløfter.

•Pass varme dampbåten sakte over alle madrasser, spiralfjærer og møbler. Holde utslipp tuppen av dampbåten nær overflaten du behandler, eller vil det være ineffektivt i å drepe alle gjenværende sengen avlyttinger og egg. Kast alle død sengen avlyttinger du bruker et vakuum. Kaste bort vakuum bag full av bed bug skrotter umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Følge opp din utryddelse ved behandling av hjemmet ditt med en miljøvennlig plantevernmidler å motvirke fremtidige infestations.
  • Hvis du bor i en leilighet, er reinfestation sannsynlig, selv om du dreper alle sengen avlyttinger bor i enheten. Den eneste måten å sikre at alle bed bugs i bygningen blir drept er å kontakte utleier og ha henne arrangere en bygning hele utryddelse.