Hvor å kvitte seg med Bed Bugs naturlig

July 6

Hvor å kvitte seg med Bed Bugs naturlig

Kanskje du har falt offer for seng mandelolje eller du har sett disse blod-suger krypene i soverommet. Uansett hvordan du har bestemt huset myldrer av sengen avlyttinger, er poenget du har dem og trenger å kvitte seg med dem. For enkelte typer insekt angrep er plantevernmidler et godt angrep mot bugs. Bed bugs, men samles vanligvis der du hvile, og gift er tilbøyelig til å påvirke deg, samt bed bugs. Det er derfor naturlig bed bug fjerning er nødvendig.

Instruksjoner

•Vacuum alt i soverommet, bruke vedlegg når det er nødvendig. Dette betyr at du må hente madrass og boksen fjærer på senga ramme å grundig tomrom som mange av bed bugs og egg som mulig. Vakuum møbler også selv bunnen. Når du er ferdig, tom vakuum bag innholdet i en forsegles plastpose og kaste den.

•Vaskestasjonen tømmes alle sengetøy, puter og gardiner i varmt vann, tørk på hotteste tørketrommel innstillingen. Varmen vil drepe bugs og eggeskall, forhindrer retur av skadedyr hjem.

•Plasser plast dekker det seal rundt øverst og nederst på madrass og boksen fjærer. Satt plastdeksler på med puter. Dette overtrykkes eventuelle gjenværende feil og egg fra rømmer for å bite deg.

•Fyll en misting flaske med rubbing alkohol. Spray dette på møbler og gulv i soverommet, så skrubbe med parabolen pensel. Alkohol vil drepe levende sengen avlyttinger og skure vil sprekke åpne og drepe eggene. Du må være svært grundig med dette trinnet siden bed bugs kan være hvor som helst i soverommet. Skrubbe din seng slats, skuffer og bak hodet brettet.

•Vacuum møbler og gulv igjen å kvitte seg med nye bed bug avfall opprettet av din skrubbe innsats. Som før, forkaste vakuum innholdet i en forsegles plastpose.

Tips og advarsler

  • Selv om sengen avlyttinger vanligvis samles i soverommet, er det mulig at du må behandle resten av hjem også.
  • Hvis denne naturlige løsningen ikke kvitt din sengen avlyttinger, må du benytte tjenestene til en profesjonell exterminator.