Hvor å kvitte seg med Bed Bugs i klær

May 6

Veggdyr lett hjemsøke ikke bare en seng, men andre elementer i soverommet og i hjemmet - dette inkluderer klær. Bli kvitt Veggdyr i hjemmet er en flertrinnsprosess, krever årvåkenhet. Siden klær kan gi asyl for skadedyr, er det viktig å behandle klær umiddelbart når du mistenker at hjemmet har Veggdyr. Heldigvis, bli kvitt sengen avlyttinger i klær er slett ikke vanskelig, som bugs er følsomme for både høy varme eller ekstrem kulde.

Instruksjoner

Hvor å kvitte seg med Bed Bugs i klær: vaskbare stoffer

•Plasser vaskbare klær som tåler høye temperaturer på vaskemaskin og tørketrommel (Sjekk klær etiketter) i vaskemaskinen din.

•Start maskinen til varmtvann og vaske klær med vaskemiddel.

•Dry klær i tørketrommelen, på den høyeste tilgjengelige varmen. Ifølge Bed Bugs Guide, bør du la minst fem minutter av høy varme tørking for å sikre Veggdyr er døde, er det lurt å tørke klærne, på høy varme sørge.

Hvor å kvitte seg med Bed Bugs i klær: Finvask og tørr Rengjør bare stoffer

•Ta tørr Rengjør bare eller delikat stoffer (som ikke kan vaskes i varmt vann eller tørket i tørketrommelen) til en tørr rengjøringsmidler. Klesrens vil drepe Veggdyr, Bed Bugs Guide og New York City Housing Authority.

•Plasser klær i en plast pose og legg dem i fryseren, hvis du ikke kan ta klær til en tørr rengjøringsmidler.

•La klær i fryseren i minst en uke, som foreslått av Bed Bugs Guide. På denne tiden skal bugs være død. Du kan holde klær frosset lenger bare for å være sikker, velger du.

Tips og advarsler

  • Alle Veggdyr bør være døde etter å gå gjennom vaskemaskinen og tørketrommelen; Det kan imidlertid hende noen rester (skrotter) igjen på klærne hvis infestation var veldig dårlig. I dette tilfellet bare å vaske tøy for å kvitte seg av død bugs. En gang gjennom vaskemaskinen og tørketrommelen bør gjøre triks.