Hvor å kvitte seg med bakken termitter

October 24

Bakken termitt er også underjordiske termitter, og de er de mest ødeleggende termitt i USA. Disse feilene kan føre til en stor mengde skade og må kontrolleres så snart de oppdages.

Instruksjoner

Hvor å kvitte seg med bakken termitter

•IDENTIFY termitt. Kontroller at du faktisk arbeider med bakken termitter, som forskjellige insektmidler er effektiv for ulike typer termitter. Bakken termitter bygge gjørme rør som de kan reise gjennom slik at de får til sine ønskede mat kilder. Hvis du finner disse gjørme rør, så du kan være sikker på at er termitt som du arbeider med en termitt bakken.

•Få en ny mening. Når bakken termitter identifisert, bør du ha en profesjonell inspisere hjemme når du er klar over at bakken termitter er et problem. Å vite at du har termitter er ikke nok, som en profesjonell bakken termitt inspeksjon kan finne alle områder i hjemmet der termitter er eller har vært, som vil sikre at du blir kvitt dem alle og ikke bare noen.

•Dig en grøft. Første skritt for å tørke ut din bakken termitt befolkningen er å behandle jorden rundt hjemmet, skaper en barriere. En annen vanlig metode for kontroll er gift, som kan brukes i jord rundt hjemmet ditt. Dette vil hindre fremtidige bakken termitt infestations ved drepe termitter som allerede er aktive i ditt hjem og hindrer at andre bakken termitter innstigning din hjem. Termitt som er aktive i hjemmet kan ikke gå tilbake til reiret. Gravingen mellom 4 og 6 inches dyp og rundt 12 inches i bredde rundt hele fundamentet i hjemmet for å oppnå dette.

•Saturate jord. Ta jord behandling ytterligere helt mette jorden helt ned grunnlaget med termiticide eller termitt giften produktet.

•Treat tre. Det neste trinnet i prosessen er å bruke overflaten spray produkter til å behandle alle tre i området. Dette hjelper deg for å opprette en sekundær barriere for å hindre bakken termitter. Du skal velge et produkt som er i stand til å trenge inn i tre for å skape en gjentagende og langvarig effekt. Boron-baserte produkter leveres spesielt anbefales for å beskytte skogen for hele livet av strukturen.

•Treat kravlesøket spaces. Bruk injectible skum og spray i områder hvor du kan enkelt behandle jord, som under en plate fundament eller i en hule blokk-støtte, eller gulv der kravlesøk kan finnes. Bore hull inn i betongen eller annen overflate og injisere termiticide å mette den hull eller ugyldig. Dette bør ikke anses som en erstatning for trenching metoden, men kan brukes i forbindelse med den.

Tips og advarsler

  • Ikke Fjern gjørme rør til skadedyr har blitt eliminert fordi du kan bruke gjørme rør etter termitt aktivitet å avgjøre om alle termitt er borte.