Hvor å konvertere en Delco 20kW Generator fra tre fase til enfase

July 5

Hvor å konvertere en Delco 20kW Generator fra tre fase til enfase

Tre-fase strøm er vanligvis ikke kompatible med boliger elektriske systemer, fordi tre-fase systemet leverer en konstant strøm av vekselstrøm som er også kraftig for enfase systemer. Slik kan du anta at det er nødvendig å konvertere Delco 20KW generatoren til en fase generator for å bruke den med enfase systemer. Konvertering er nødvendig i dette tilfellet, er det ikke nødvendig å konvertere tre-fase generatoren til en fase generator. I stedet, alt som kreves er å installere en omformer på eller nær enheten som du leverer strøm til.

Instruksjoner

•Shut av strømmen på boksen breaker til elektriske enheten du vil installere konverteringsprogrammet på, da plassere en hengelås på bryteren noen av å slå den på.

•Installer konverteringsprogrammet nær elektrisk enhet du ønsker å levere strøm til. Underlaget skal flatt, tørt og gratis vibrasjoner. En konkret underlaget er best. Sett konverteringsprogrammet på betong der du vil installere den, og deretter spore monteringshullene på betongen. Bore hullene med en hammer drill og litt mur, og sette gjengede ankere hullene og sette dem med en hammer og innstillingsverktøyet. Bolt konverteringsprogrammet i stedet bruker en ratchet og socket.

• Kjør fire kabler fra generator til omformer: en forankring kabel, to leder kabler og en nøytral kabel. Jording kabelen skal kjøre generatorens jording skruen-konverteringsprogrammets jording skruen. Fase 1 av generatoren bør kjøre inngang A av konverteringsprogrammet fase 2 av generatoren bør kjøre inngang C av konverteringsprogrammet og nøytrale wire bør bli avkortet med en ledning mutter på omformer slutten. Legge til terminaler ender for hver enkelt kabel og crimp dem med wire crimpers. Avslutte endene til sine poeng med en flat-head skrutrekker.

• Kjør tre kabler fra konverteringsprogrammet til elektriske enheten: to lede kabler og en jording kabel. Jording kabelen skal utvide fra konverteringsprogrammets jording skruen til elektriske enhetens jording skruen. En leder bør utvide omformer utskrift B å input L2 på elektrisk enheten, og andre ledelsen bør utvide omformer utskrift C å input L3 på enheten. Legg terminaler til endene av hver, og crimp dem med wire crimpers. Avslutte endene til sine poeng med en flat-head skrutrekker.

•Test kontinuiteten med en megohmmeter, og gjenopprette makt og tester enheten.