Hvor å installere Holdbacks på Drapery

February 19

En hindring er en dekorativ draperi maskinvare laget for å holde draperi i vinduet. Holdbacks kommer i en rekke former og design, blant dem enkel knotter, utsmykkede kroker og dekorative looper. En hindring kan erstatte stoff inneholder å gi draperi behandling en mer formell eller dramatisk utseende. Holdbacks er vanligvis knyttet til veggen ved siden av vinduskarmen.

Grunnleggende hindring plassering

Start ved å lukke draperi i spørsmålet. Med blyant i hånden, trekke draperi i vinduet og fysisk holder den til kanten på vinduskarmen. Justere måten draperi holdes før den oppnår ønsket utseende. Bruk blyant merke veggen ved siden av vinduskarmen hvor hånden er endelig hvile. Slipp draperi og måle fra gulvet til et markert punkt og markere den andre siden av vinduskarmen med dette målet. Installere hver hindring siden rammen bruker varemerket for plassering. Hekta holdbacks skal nivå og åpne bort fra rammen. Husk at når draperi plasseres rundt en hindring kan det justeres for en fyldigere utseende ved å trekke stoffet opp og over kanten av hindring.

Scalloped hindring behandling

Det er ingen harde og raske regler om hvor å installere holdbacks. Hele draperi behandlinger kan opprette bruker holdbacks til å definere dem. Resultatet kan av hindring brukes med varierende høyder for å oppnå swags, drapering og visuell interesse for en behandling. Opprette en innvendig loddrett, scalloped utseende ved å plassere et par hindring knotter på hver side av vinduskarmen. Plass den øverste knappen ca 2 1/2 fot fra toppen av draperi behandling (denne behandlingen ser best når den synker og bassenger litt på gulvet) og andre knotten ca 2 1/2 fot lavere enn først. Installere hvert par på veggen ved siden av hver side i vindusramme. Justere draperi rundt knotter å gi hver kamskjell en full utseende.

Buede vinduer

Holdbacks kan brukes på buen vindusbehandling draperi i stedet for stenger. I dette eksemplet vil holdbacks knyttes direkte på vinduskarmen. Denne behandlingen vil fungere best med en flat frame. Begynnelsen på toppen av buen, Finn midtpunktet og plassere en knute stil hindring. Plass en knapp stil hindring hver side rett under hvor buen slutter. Bruk holdbacks for å drapere en lengde av drapery fra gulvet på den ene siden av vinduet opp og over toppen av buen og ned den andre siden av vinduet til gulvet. Sikre draperi ytterligere ved å legge en draperi ring festet med wire til hindring på toppen av buen. Slip draperi gjennom ringen og bruk av holdbacks på hver side til å definere draperi rundt i vinduet.