Hvor å innlevere sukkulenter

December 27

Hvor å innlevere sukkulenter

En saftig er en plante som kan lagre vann i bladene eller pærer for en lang periode uten behovet av hyppige vanning som andre planter. Du kan sende en saftig plante til noen og ikke trenger å være bekymret for anlegget mottar ikke noe vann for et par dager. Pakkeanlegg riktig vil sikre sin trygg reise. Sjekk med din lokale Landbruksdepartementet forlengelsen Office om regler sender visse typer planter til andre stater eller land.

Instruksjoner

•Få saftig du ønsker å sende en hage senter eller grave det opp fra din egen gårdsplass. Riste av noen overflødig jord. Ikke vann den. Saftige planter vil reise bedre med tørr røtter.

•Wrap saftig i papir. For sukkulenter med pigger, wrap forsiktig i tre ark av avisen. Lage en etikett for hver plante og tape på papiret. Noter Advarsel for noen sukkulenter som har pigger.

•Sett røttene av sukkulenter som epiphytes, orkidé kaktus eller Christmas cactus i en plast pose som inneholder en liten mengde torv moss og fest den med hyssing. Pakk bladverket i papir eller avisartikler.

•Sett den innpakket saftige i en indre boks og så i solid emballasjen. Indre boksen vil gi mer beskyttelse spesielt for sukkulenter med spisse blader.

•Fyll i tomme mellomrom med avis å forhindre bevegelsen av elementene under frakt.

•Sikker boksen ytre med tre strimler av limbånd som er 2 inches bredt. Bruk øverst, nederst og alle søm av boksen, ifølge Federal Express. Skriv "Bedervelige" på boksen og ta det riktig. Post sukkulenter over natten for å sikre en rask levering.