Hvor å innlevere en boks

September 20

Hvor å innlevere en boks

Postleggingsdato en boks med hell, enten det er over byen eller internasjonalt, krever forsiktig forberedelse av boksen og innholdet før du leverer. Pakking innholdet trygt inkluderer trygt sette innholdet i et beskyttende lag med emballasje som holder hva du shipping flyttes i boksen eller for flere elementer, flyttes mot hverandre. Selv om det er godt pakket, må du sikre de boksen åpningene, beskytte boksen fra utilsiktet spratt åpent midt transitt, og tyveri av innholdet. Når pakket skjønt, er mailing prosessen en enkel en, med noe mer kreves av deg enn riktig merking og arrangering for forsendelse med det lokale postkontoret.

Instruksjoner

•Velg en solid bankboks stor nok inneholder mailing elementer med plass å kvele varene for å unngå skade. Bølgepapp pappesker passer for de fleste elementer.

•Beskytter posten elementer av individuelt innpakning hvert element før du legger dem inn i boksen. Skille alle skjøre gjenstander pakket fra hverandre i boksen og boksen vegger og hjørner. La løpet av si to tommene mellom elementer og mellom elementene og veggene i boksen. Bruk emballasje som bobleplast, oppblåsbare kollisjonsputer eller utvidet polystyren peanøtter plass elementer. Fylle alle tomrom i boksen med emballasjematerialet å unngå elementer skiftende under transport.

•Seal toppen og bunnen sømmer for å lukke boksen for e bruke enten plast limbånd brukt på toppen og bunnen hav av boksen, eller med nylon forsterket filament tape. Bruke båndet i tre striper på boksene der åpningen sømmer i midten, en sentrert på sømmen i midten av boksen, og en boks kanten der flaps gjør opp boksen øverst eller nederst møtes kroppen av boksen. Bruke tre striper langs tre kantene på en boks der åpningen fullt overlapper toppen eller bunnen av boksen, oppretter tre kanter.

•Sett en etikett til boksen inneholder den riktige forsendelsesinformasjon lett sett beliggenhet på toppen av boksen der den ikke overlapper en søm. Skriv inn eller ut av forsendelsesinformasjon klart. Inkluder en kontakt navn og telefonnummer for pakker sendt internasjonalt. Inkludere returadressen for alle posten pakker.

•Ta boksen til et postkontor. Spør postleveranse arbeidstaker for plasseringen til nærmeste. Har boksen veid og målt. Informere post arbeideren frakt målet og klassen som du vil bruke til å sende boksen. Jo høyere frakt klassen, desto dyrere frakttakstene. Postal arbeideren vil gi deg fraktkostnadene.

•Pay frakt koster og ta en kvittering fra post arbeideren som inneholder leveringsinformasjon og levert sporingsinformasjon. Sporing evne, avhenger av frakt klassen som brukes. La pakken med postkontoret utsendelsen og vente på pakken ankommer målet.