Hvor å ikke installerbar Lamellgardiner

February 1

Hvor å ikke installerbar Lamellgardiner

Lamellgardiner brukes for vindu gulvbelegg i hjem og kontorer fordi de funksjonelle og attraktive. De har fått litt av et rykte som vanskelig å installere, men avinstallere dem er en mye enklere oppgave. Siden det er ikke behov for nøyaktig måling, kan merke eller bore hull, du ta din Lamellgardiner ned på et blunk.

Instruksjoner

•Lukk blinds slik at alle luftspjeldene er jevnt og dekker vinduet. Justere lamellene slik at de er alle vinkelrett vindusglass, slik at en visning utenfor.

•La en flat skrutrekker louver klemmen på toppen av blinde og louver selv. Løft av louver fra vinduet, og gir det en mild rykk å frigjøre den fra klippet. Gjenta for hver louver.

•Fjern blinde leder rail ved å sette en flat-skrutrekker mellom hodet skinnen og i hodet rail hempen og rotere det fra hodet rail braketten.

•Fjern skruene feste braketten til veggen, med en skrutrekker eller makt drill. Trekke braketten av, så ta den andre braketten på samme måte å fullføre blind fjerning jobben.

•Ta litt sparkelet lim eller putty på kitt kniv og trykk den inn i hullene venstre fra blind parentesene. Glatt over programmet ved å trykke ned godt med kitte kniven og dra over området hull. La det tørke, deretter maling over det som nødvendig å matche veggene.