Hvor å ikke installerbar en takvifte

July 31

Noen ganger må en takvifte, enten gamle eller nye, avinstalleres for reparasjon eller utskifting. Ved første øyekast oppgaven virke skremmende, men du trenger bare et par hender for å gjøre dette raskt prosjektet går enda raskere. Selv en nybegynner skal kunne utføre denne fjerning forutsatt at de har de riktige verktøyene.

Instruksjoner

•Vri av viktigste bytte for overlastbryteren boksen eller sikring boksen plassert i vaskerom eller kjelleren for å slå av hele hjemmet eller på hvor du skal jobbe. Vend bryteren som styrer takvifte av og på noen ganger å teste lampen og at den er av.

•Fjern lyspærer, globes eller andre dekorative inventar på takvifte. Trykk en av hendene mot taket mens du tar ut monteringsmutterne eller skruene som fester taket fan lampen til taket med en skiftenøkkel eller skrutrekker.

•Look å se hvis ledningene er fargekodet, og hvis de ikke er, bruker en markør eller noen form for tape til å merke hver av ledninger (for eksempel identifisere hvilke wire er etter lysbryter) for senere bruk. Fjerne wire nøtter eller elektriske tape koble ledningene. Ta takvifte ned til gulvet.

•Sett noen ledning nøtter eller elektrisk tape på endene av bare ledninger og brette dem bort i taket ut av veien for andre til du er klar til å installere en takvifte eller lys fixture.

Tips og advarsler

  • Når du er klar til å re-installere et innslag, fjerne gamle elektriske boksen fra taket og se etter en støtte spenne. Hvis den ikke har en støtte spenne, bør du plassere en i taket fra loftet eller foran åpne med en 2-ganger-4 tre før re-tilkobling av elektriske for til taket.
  • Bruk verneutstyr som briller, hansker og lange ermer når arbeider overhead eller med taket materiale.
  • Varsle andre i hjemmet til hva du gjør og fortelle dem at ingen grunn er de slå tilbake på uten din tillatelse. Dette kan føre til død eller skade fra electrocution.