Hvor å ikke installerbar en Hunter Fan fjernkontroll

December 22

Noen Hunter fans tilbys fjernkontroller som installerer på tidspunktet for den opprinnelige tak fan installasjonen. Andre fjernkontroller er laget installeres til en eksisterende fan. Uansett når fjernkontrollen ble installert, kan du fjerne den for å gå tilbake til en manuelt betjent fan Hvis fjernkontrollen eller mottaker mislykkes. Hvis din Hunter takvifte ekstern er en integrert del av din fan, må du kontakte den Hunter avdeling på 1-888-830-1326 for tjenesten eller erstatning.

Instruksjoner

Slå av strømmen til din takvifte Hunter på bryteren veggen eller interne-panelet. Fjern skruene som holder Hunter tak fan kalesjen til hengende braketten. Kalesjen hviler mot taket og dekker hengende braketten, ekstern mottaker og ledninger.

•Tilgang til elektriske boksen bak kalesjen og finne tråders holder svarte ledningen fra huset ledninger til svarte ledningen fra eksterne mottakeren. Sette inn en spiss til totrinns elektrisk tester i tråders og trykk den gjenværende spissen til metall på boksen takvifte eller elektrisk. Lampen på totrinns testeren vil ikke slå på hvis makt er riktig koblet fra takvifte.

•Untwist fem wire kontakter som kobler mottakeren Hunter fan og huset ledninger. Ikke koble den nakne kobbertråd fra huset ledninger som kobler til den grønne ledningen fra takvifte. Fjerne mottakeren fra hengende braketten.

•Koble svart wire og svart tråd med en hvit stripe fra takvifte til svarte ledningen fra huset ledninger ved å vri en tråders på begge ledninger. Koble den hvite ledningen fra Hunter fan til den hvite ledningen fra huset ledninger med en annen tråders.

•Dekk ledninger med takvifte Hunter baldakin og knytte det til hengende braketten. Slå på takvifte på lysbryter eller interne-panelet.