Hvor å identifisere en morbær treet av etternavn

December 16

Hvor å identifisere en morbær treet av etternavn

De vanligste av morbær treet familien kommer i tre farger - hvit, rød og svart. Den røde mulberry - også kjent som det amerikanske morbær treet - er innfødt til Amerika, mens hvit kommer fra Kina og svart fra Asia. Alle er løvtrær og produsere bær. De hvite og røde morbær modnes våren; for svart, vil du måtte vente til slutten av sommeren. Alle mulberry trær som full sol, nok albuerom og godt drenert jord.

Instruksjoner

•Determine det vitenskapelige navnet på treet du vil identifisere. Det vitenskapelige navnet vil bestå av to eller flere ord, inkludert familie og arter. Hvis du kjøpt treet, vil etiketten vanligvis har det vitenskapelige navnet på den.

•Look på ordet "morus" i det vitenskapelige navnet. "Morus" er en del av det vitenskapelige navnet på treet, er treet i spørsmålet en mulberry. På engelsk er "morus" det vitenskapelige navnet for mulberry familien.

•Look på ordet "murier," "mora" eller "maulbeerbaum" i treet du søker å identifisere. Disse er, repectively, fransk spansk og tysk versjoner vitenskapelige navnet "mulberry."

•Determine av morbær treet du har andre betingelsene i det vitenskapelige navnet. Hvit mulberry er morus alba, svart mulberry er morus nigra og røde mulberry er morus Red elefanter.

•Determine om det vitenskapelige navnet er i forskjellige fremmedspråk. Så, se på et nettsted som oversetter mulberry vitenskapelige navnet til ulike språk. Forutsatt vitenskapelige navnet er i engelsk, hvis det ikke er "morus", har du ikke en mulberry.

•Bekreft din identifikasjon av fysiske faktorer. Se på bladene. Morbærtreet vil ha flere figurer av bladene på samme forgrening: noen ovale, noen to-lobed en strikk, noen flere lobed som. Mulberry bladene vil alle være skinnende grønne og tenner. Golden Barken av en mulberry vil være lett fissured.