Hvor å identifisere en Moen dusj tappekran

October 24

Moen dusj kraner identifiseres på flere måter. Hvis du vil erstatte håndtak eller kassett, er gjør en positiv identifikasjon av modell av Moen tappekran du eier nødvendig før du kjøper deler. Hvis du kjøper feil delene for en annen modell, fungerer de ikke i kranen. Du trenger ikke en rørlegger eller entreprenør for å få denne jobben gjort. Enkle verktøy og en halv time, kan du gjøre det selv.

Instruksjoner

Slå av vannet til kranen å hindre utilsiktet lekkasjer. Tilgang vannrør gjennom plass i dusj veggen, eller slå det viktigste vannrøret til hjemmet.

•Look for Moen merkingen på trim plate eller håndtak av kranen til først å identifisere det som Moen produkt. Når du bekrefter dette er en Moen tappekran, gå til produsentens webområde (se ressurser) og velg "bad"-knappen. Velg "kraner" og deretter "dusj kraner" på etterfølgende sider.

•Sammenligne kranen med kraner på siden og identifisere den gjennom en visuell kamp av håndtaket og trim stykke. Velg kranen lik din, og velg "Eksploderte deler View" linken på produktsiden.

•Ta håndtaket av kranen ved å fjerne hetten på håndtaket og ta ut festeskruen med en Allen fastnøkkel, og så trekke håndtaket av. Ta ut klippet eller mutteren hvis det er en eldre tappekran eller fjerne stopp tube kit (på nyere kraner) med stor eller liten tang. Sammenligne deler på kranen delens diagrammet på produktsiden.