Hvor å identifisere en innendørs Palm

March 3

Innendørs palmer legge estetisk skjønnhet til ditt hjem eller kontor. Noen av dem ligner palmene vises utenfor, og andre selv ser ut ikke som de er i samme familie. Fordi de tropiske planter, nød innendørs palmer fremdeles vilkårene varmt og fuktig. Bruk luftfukter og fans for å få luft beveger seg, og holde termostaten litt høyere enn normalt. Ser i blader, eller blader, kan du enkelt identifisere hvilken innendørs Palm du har.

Instruksjoner

•Look blader eller blader. Merk form og farge. Også se hvor mange blader og stengler det er. Noen palmer vokser høy og tynn som Howea forsteriana, mens andre liker Rhapis excelsa eizannashiki har en bush-lignende figur. Bladene gå langt i identifiserer innendørs palm du har.

• Merk palm figur. Noen blader er ordnet i en fan-lignende figur, og andre ligne en vindmølle. Typisk innendørs palmer er privaten palm, bambus palm, Kentia palm, lady palm og Chamaedorea metallica.

•Ta et digitalt bilde av palm. Zoom inn på stilken og blader til å vise detaljene. Bruk denne bildet for å sammenligne de i referansemateriale som palm guidebok eller en online database.

•IDENTIFY hengende blader som Kentia palm. Disse bladene bue utover. Palm er vanligvis i en 15 gallon anlegget pott og vokser opp til 7 fot høy.

•Look for små, mange mørk-grønne blader som danner en busk som palm. Dette er en bambus Palme.

•Spot metallic blader, og du vet det er en Chamaedorea metallica Palme. I motsetning til de fleste andre palmer har denne stiv bladene som er udelt. De slår en dyp grønt til svart med en metallisk glans når anlegget er i skyggen.

•IDENTIFY fan-formet blader av damen palm. Dette er den mest kjente innendørs palm. Den har en stilk med klumper av fronds vokser fra den. Lady håndflatene kan vokse mer enn 14 fot høy.