Hvor å identifisere en gammel støpejern eller stål Tub

September 28

Hvor å identifisere en gammel støpejern eller stål Tub

Bath tubs kommer i forskjellige materialer, fra glassfiber/akryl kastet jern til stål. Eldre kar er laget av støpejern dekket med en Porselensemalje som var bakt på. Mange gamle hjem inneholde disse jern kar. Stål-baserte karene er en annen vanlig type i mange eldre boliger disse kar har en emalje, malt overflate. Hvis du er ombygging et hus og du vil vite om ditt er støpejern, kan du finne det ut med noen kjennetegn.

Instruksjoner

•Berørings badekar med fingertuppene. Hvis materialet er kaldt å ta og ser ut som slutten på en keramisk kaffekopp, så har du sannsynligvis en jern eller stål tub. Glassfiber kar er varmere å ta og vanligvis har en plast utseende finish.

•Berørings en magnet for badekaret hvis du fortsatt ikke sikker på om du har glassfiber badekar eller en slags metal badekar. En magnet vil holde stål eller jern kar, men ikke til glassfiber.

•Knock på badekaret et par ganger. Hvis du har en støpejern badekar, lyden vil dempe raskt og vil være en lavere pitch. Disse er svært tett kar, så slå på støpejern skal resultere i en rolig lyd. Hvis du banke på en stål tub lyden vil com tilbake mye høyere og høyere pitched siden stål under er tynnere enn støpejern.

•Løft opp badekaret. Hvis badekaret ikke er koblet til avløp, kan du prøve å plukke den opp. Hvis du kan enkelt løfte det selv og muligens med en arm, har du en stål tub. Hvis du har en støpejern badekar, vil det kreve to til fire personer til å løfte og muligens mer støtte under gulvet der det vil hvile.